Information er isolerede oplysninger, der forholder sig objektivt til sagens kerne. Information repræsenterer ord og tal, som i nogle tilfælde gør os klogere, og sommetider får os til at reflektere. Information bruges som argumentation for ret og uret. Information bruges som middel til oplysning, til visdom, til klarsyn, men efterlader et uændret og uforandret aftryk.

Det er alt, hvad information er. Information bliver glemt i takt med ny information. Information er i sig selv værdiløs og unyttig.

Inspiration er mere end det.

Inspiration skaber en tilstand, der fører os ind i en boble fyldt med visioner, håb og drømme om noget nyt, bedre eller anderledes. Inspiration taler direkte til vores følelser, der får os til at handle:

Vi bliver ikke bare begejstrede – vi bliver begejstrede, at vi må gøre noget. Vi bliver ikke bare triste – vi bliver triste, at vi må gøre noget. Vi bliver ikke bare provokerede – vi bliver provokerede, at vi må gøre noget. Vi bliver ikke bare inspirerede – vi bliver inspirerede, at vi må gøre noget.

Inspiration får os til at ændre, forvandle og forandre med engagement og passion.

Inspiration hjælper os til, at gøre verden til et bedre sted.

Så hvad gør du, når du kommunikerer?

Informerer eller inspirerer du?

Eller rettere:

Taber eller vinder du?